Клініка репродуктивної медицини "Надія"

Хоча лікування безпліддя може бути тривалим процесом, який вимагає застосування спеціалізованих терапевтичних методів, сьогоднішня медицина може допомогти, подарувавши парам надію на бажане батьківство.

Клініка репродуктивної медицини «Надія» пропонує всі перевірені, безпечні та ефективні методи лікування безпліддя. Ви можете бути впевнені, що ми запропонуємо вам конкретні дії, лише якщо вони будуть виправдані з медичної точки зору. Ми хочемо наблизити вас до бажаної мети.

Причина безпліддя

Допоміжні репродуктивні технології не завжди потрібні при тривалих спроб зачаття. Можливо, достатньо кількох спеціалізованих тестів, щоб знайти, а потім усунути причину проблем із зачаттям дитини.

Внутрішньоматкова інсемінація (ВМІ)

Інсемінація є одним із найчастіше використовуваних та найменш інвазивних методів лікування безпліддя. Це безпечна, безболісна і проста процедура, що полягає в приміщенні матки зразка сперми, попередньо приготовленого в лабораторних умовах. У клініці Надія можна провести інсемінацію спермою партнера (AIH) або донора (AID).

Екстракорпоральне запліднення (ЕКО/ІКСІ)

Екстракорпоральне запліднення (ЕКО) — це медична процедура, яка використовується, коли інші методи досягнення вагітності виявилися неефективними. Метод in vitro полягає в поєднанні сперматозоїда та яйцеклітини в лабораторних умовах, поза організмом жінки. Для підвищення ефективності ми пропонуємо стандартне лікування in vitro у поєднанні з інтрацитоплазматичною ін'єкцією сперматозоїдів (ІКСІ).

Донорство яйцеклітин

Часто різні причини змушують нас відкладати батьківство. У ситуації, коли ми не виключаємо батьківства в майбутньому, а плановане в даний час лікування (хіміотерапія, променева терапія, хірургічне лікування) або природний процес старіння організму можуть унеможливити народження дітей, медицина може надати деяку допомогу.

Екстракорпоральне запліднення

Якщо немає можливості отримати репродуктивні клітини від одного або обох партнерів, варіантом лікування є використання клітин від анонімних донорів або ембріонів, пожертвуваних для усиновлення. Ми успішно проводимо програми допомоги, які дозволяють ефективно здійснити мрії пар, які не мають шансів завести дитину без зовнішньої підтримки без допомоги від «Надия».