Перекредитування як спосіб погашення кредиту

Перекредитування, як спосіб погасити позику дуже поширене. За деяких життєвих умов, такий варіант виконання взятих на себе зобов'язань – це єдиний спосіб не опинитися в борговій ямі. Крім відсутності фінансових можливостей для оплати щомісячної суми по кредиту, причиною для перекредитування може послужити бажання отримати оптимальні умови по обслуговуванню позики.

Наприклад, якщо процентна ставка по другому кредиту значно менше, ніж у раніше отриманої позики. Актуальна така схема, на жаль, тільки якщо звертатися в різні банки. Справа в тому, що за переоформлення кредитного договору в одному і тому ж фінансовому інституті з вас неодмінно візьмуть комісію, розмір якої не виправдає угоду. Тому громадяни вважають за краще взяти другий кредит для погашення минулих позик в іншому банку, наприклад в Манівео у разі отримання споживчого кредита. Якщо уважно вивчити всі мінуси і плюси перекредитування, то не складно зробити висновок – піти на такий крок можна тільки в разі серйозного дефіциту грошових коштів.

З кожним днем ​​все більше зростає популярність короткострокових кредитів у наших співгромадян. Отже, мікропозика видається на відносно невеликий період часу (до 30 діб) і видається позичальникам на поточні потреби, Поговоримо про те, як отримати мікропозик, і що взагалі являє собою цей вид банківського продукту.

Отже, мікропозика видається на відносно невеликий період часу (до 30 діб) і видається позичальникам на поточні потреби, такі як оплата споживчих товарів, подорожі або навчання. В теорії сума може дорівнювати мільйону гривень, на практиці ж організації, що видають короткострокові позики, можуть обмежити її до 30 або 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Це питання кожен банкір або приватний підприємець вирішує самостійно, виходячи з надійності позичальника. До речі, для визначення тієї самої надійності, вас попросять пред'явити паспорт з місцевою реєстрацією.

До плюсів такої системи можна віднести кілька пунктів, серед яких на першому місці стоїть швидкість оформлення документів і видачі готівкових коштів. При сприятливо сформованих обставинах рішення буде прийнято за 10 хвилин співбесіди, а гроші ви отримаєте вже через годину. На другому місці - можливість не надавати довідку про доходи з місця роботи за формою.

Грошові кошти можуть знадобитися тут і зараз, життя часто ставить нас в такі умови. Саме тому так важливо знати, де можна отримати мікропозик, і що власне являє собою цей кредитний продукт.