Реєстрація Благодійної організації

З допомогою юридичної компанії "Лігалакт" можна з максимальною швидкістю і комфортом зареєструвати благодійну організацію. "Лігалакт" посприяє обранню потрібних класифікаторів видів економічної діяльності, отриманню статусу неприбуткової організації, допоможе розробити установчу документацію і врешті-решт зареєструє благодійну організацію, згідно з вимогами чинного законодавства України, виготовить печатку, ключі електронного цифрового підпису та відкриє рахунок в любому з банків України та інших банків, що не потрапили під дію санкційного законодавства України, Євросоюзу та США.

Окрім цього, компетентні юристи компанії "Лігалакт" https://www.legalact.com.ua/reyestracziya-blagodijnoyi-organizacziyi/ проконсультують будь-якого громадянина України чи іншої країни, що проживає в Україні, щодо правильної реєстрації благодійної організації, отримання статусу неприбуткової організації, транзакції, перевірки інших компаній на доброчесність та щодо отримання іноземних грантових коштів. Також юристи "Лігалакта" завжди готові представляти інтереси власних клієнтів в їх суперечках як з державою Україна та місцевою владою будь-якого міста чи населеного пункту України, так і з компаніями будь-якої форми власності.

Зрештою, перед тим, як скористатися послугами компанії "Лігалакт", варто ознайомитись з її основними перевагами:

  • Розгляд проблеми в комплексі та з високою якістю. Співробітники компанії "Лігалакт" за понад 3 роки власної діяльності зрозуміли, що клієнти приходять до них з самими різноманітними проблемами. Тому їх варто вирішувати в комплексі та якісно;
  • Юристи "Лігалакта" абсолютно відкриті для власних клієнтів та інших зацікавлених осіб. Діяльність компанії "Лігалакт" носить абсолютно відкритий та прозорий характер. По кожному кейсу її представники надають детальний звіт. До того ж компанія проводить передбачувану та стабільну цінову політику, тому її клієнтам не доведеться переплачувати за юридичні послуги;
  • Відсутність бюрократичних перешкод. Компанія "Лігалакт" дуже дбайливо ставиться як до власного часу, так і до часу кожного клієнта. Попри те, що клієнтів в даної компанії достатньо багато, їм ніколи не доводиться стояти в чергах в очікуванні розв'язання власної проблеми.