Пётр Порошенко - единственный Президент, который не был членом КПСС

ПЕРШИЙ президент України Л. М. Кравчук. Член КПСС з 1958 року. До 1991 року - Другий секретар ЦК КПУ, відповідальний за ідеологію. Боровся за заборону Народного Руху України. В 1991 році терміново вийшов з партії і за допомогою партноменклатури обрав себе Президентом України.

Кравчук забезпечив пограбування України та її громадян через приватизаційні "ваучери". Ще будучи головою Верховної Ради УРСР Кравчук забезечив перекачування на Москву коштів "Ощадбанку" УРСР в сумі, еквівалентній 114,52 млрд. дол.

Найбільшою аферою часів Кравчука (окрім гігантського масштабу дерибану власності держави через "ваучери) став розпродаж Чорноморського морського пароплавства (одного з найбільших у світі) через фірму "Бласко".

В часи Кравчука економіка України обвалилася в десятки разів, інфляція сягнула 2000%. В парламенті було створено "групу 239" з "червоних директорів", які протягом 5 років сформували в Україні клептократичну кланову корумповану систему влади тих, кого пізніше назвуть "олігархами".

ДРУГИЙ президент України Л. Д. Кучма. З 1975 по 1981 секретар партійного комітету КПСС КБ «Південне», 1981 по 1982 — секретар парткому ВО «Південний машинобудівний завод».

У 1992-1993 роках - прем`єр-міністр України. Забезечував дерибан країни через "ваучерну приватизацію". Наслідок його керування економікою в 1994 році - рекордне падение ВВП — 22,9 %. Інфляция 400 %

Завершив будівництво кланової олігархічної держави, в якій убивства політичних опонентів, журналістів і взагалі тих, хто смів вставати проти влади перефарбованих комунстів - стали звичайний явищем.

Так само, як віялові відключення електрики та гіперінфляція кінця 90-х (гривня впала утричі) на 8 році незалежності.

ТРЕТІЙ президент України - В. А. Ющенко, член КПСС с 1977 року аж до розпуску партії в 1991 році. Голова Нацбанку та прем`єр-міністр України за часів Кучми.

ЧЕТВЕРТИЙ президент України - В. Ф. Янукович, член КПСС с 1980 року, за часів Кучми - голова Донецької облдержадміністрації, представник Донецького фінансово-політичного угрупування (клану).

Подивившся на них усіх: "Партя - наш рулевой".

Усі "Птенцы гнезда..."

Вони всі протягом чверті сторічя будували потворну клептократично-олігархічну державу, в якій Конституція и закони були фіговим листком.

А винен, звичайно, хто? Порошенко.

Це він, гад, не поборов монстра за цілих 3 роки в умовах війни і тотального спротиву "кадрів" від міністерств до сільських рад.

А ще він, гад, не був членом КПСС.

Може в цьому проблема?

Може тому, що він не з числа "комси" та "партейцев", його "мочать" телеканали Кучми-Януковича та інших великих і малих бісів?

У декого коротка пам`ять, панове українці.