За кого голосувати на позачергових виборах до Верховної Ради України  26 жовтня 2014

Попереду в Україні позачергові вибори до Верховної Ради. Політичний бомонд переважно змінився. Народ почав свою власну "народну люстрацію" мусорками, перелік партій та блоків також повністю оновився. Багато хто зі старої влади та Партії Регіонів намагається пройти до лав народних депутатів в мажоритарних округах.

Наприклад, одним з таких є Антон Яценко – ставленик Путіна в Умані. Круговерть – одним словом.

Якщо раніше не кожен з нас ставив запитання собі щодо політичної сили за яку буде голосувати, то тепер навіть мені важко зорієнтуватись. Спочатку я, звичайно, відкидаю тих, за кого я точно не буду віддавати свій голос. До таких я відношу Опозиційний Блок, тому що це купа тих самих "колишніх" (!!!). А з рештою партій буду розбиратись.

Мотивація напередодні виборів-2014 у кожного виборця своя

На що ж нам (виборцям) звертати чи не звертати увагу під час вибору? Я спробую дати вам фундаментальну пораду :-)

Нам потрібно не особисто Порошенкуо допомагати просувати його блок у Раду, а допомагати Україні. Українцям необхідно створити у Верховній Раді проукраїнську противагу Президенту, щоб останній не дуже загравався і не натворив раптом чогось непоправного. Приблизно так думаю.

Блок Петра Порошенка і так пройде до складу Ради. Українці мусять проштовхнути побільше нових партій та осіб. Нащастя їх чимало зараз.

Наприклад, варто звернути увагу на ті політичні сили, які мають у своєму складі побільше нових обличч, які вже проявили себе на політичному або військовому фронті.

Не стану вже вчити кого з 29-ти партій та блоків треба обрати. Головне думати головою, а не емоціями! Україні переважно не вистачає правих та право-центристських партій у Верховній Раді. Тому всілякі "сильні україни" та їм подібні проекти повинні піти на смітник історії назавжди!

Варто звернути увагу на такі політичні сили, наприклад: Народний фронт, «5.10», Самопоміч, Правий сектор, Громадянська позиція (А.Гриценко). Це моя власна думка.

Вибір за нами! Нарешті! Нехай щастить Україні!

ПС: Перелік всіх партій у бюлетні тут