Як нищили рейтинг Петра Порошенка - хроніка наклепів

Ще раз про професійних вічних «опозіціонєров».

Бутусови, Дроздови, Яроші, Валєтови, Касьянови, Томенки, Сініціни, різні Іванови, Скріпіни – всіх не перерахуєш. Всі вони вкрай патріотичні, переживають за Україну, дуже стурбовані. Медіапростір заповнений їх опусами,дуже патріотичними, з переживанням за долю України.

Так, Україна знову на краю прірви, як у 2014-му. Так, руйнуються всі здобутки попередніх 5 років. Так, послаблюється армія, відбувається здача державних інтересів (пропозиції про воду в Крим, намагання всіма способами протягти суб’єктність ОРДЛО і прямі переговори Україна-ОРДЛО). Так, валиться економіка та фінанси. Так, відбувається повний хаос в управлінні.

І як же так вийшло?

А вийшло так, що саме ви, патріотичні, стурбовані і в білих пальто знищували команду патріотів-державників, розчищаючи тим самим дорогу для приходу до влади нездарних, зрадливих дилетантів. Якими способами?

1.Наклепами. Давайте називати речі своїми іменами. Ви поширювали ні що інше, як НАКЛЕПИ. Про «баригу», «розкрадання», «офшори», «небачену корупцію», «збагачення Порошенко», «Свинарчуків», «Ротердам+». Так, це справді брехня і наклепи, які ви абсолютно свідомо поширювали. Тому що всі ці справи розвалилися. Тому що навіть ручні прокурори не наважуються підписати обвинувачення. Тому що Ротердам+ виявився кращою ціною. Ви, хлопчики, саме ви брехали. Свідомо. Брехали про «армію платних порохоботів», хоча насправді ніяких порохоботів немає - є українські патріоти-державники. Брехали про збагачення, хоча відбулося зменшення статків. Брехали про зубожіння, хоча росли ВВП, бюджет і доходи населення – в умовах війни. Брехали про Іловайськ, який самі і організували.

2. Методом «все не так». «Армія гола-боса». «Гдє європєйскіє пєнсії і зарплати»? «Олігархі, баригі»! «Надто повільні реформи». «Неправильні кадри». А ви можете швидше? Одягти, підняти, реформувати? Так, Порошенко не привіз з Марсу расу кристально чистих суперістот-управлінців. Він працював з нашими людьми – продуктом 300-річного рабства. Робив справу в умовах, коли майже ні на кого не можна було опертись. У вас є кращі кадри? В умовах коли ВИ ставили підніжки та плювали в спину, команда патріотів-державників одягла, нагодувала, забезпечила і озброїла армію. Консолідувала міжнародну підтримку. Витягла з прірви економіку. На порядок зменшили рівень корупції в найбільш корумпованих сферах: енергетиці, ПДВ, держзакупівлях. Отримала безвіз. Вперше в історії України отримали свою Українську церкву. Ви, стурбовані патріоти, цього не бачили? Надзвичайно зручна позиція. Над процесом. Сидячи в шезлонгу в білому пальті і дивлячись на брудних людей, які копають котлован, заливають фундамент, носять цеглу. «Ну хто ж так копає? Фі, які вони брудні! Фундамент нерівний! Бери побільше цегли!»

3. А хіба це не ви казали одуреному народові, що «хужє нє будєт»? Розказували байки про Рейгана, про «молодих, чесних і внє політікі»? Про «нєт нікакой завісімості новой команди от крємля і коломойского»? Ви, хлопчики, ви. Стало «хужє», чи не так? Будуть ваші вибачення? Визнання того, що ви зруйнували «не таку» владу патріотів державників? Зруйнували свідомо, чудово розуміючи, що державницької альтернативи немає. Що на місце зруйнованого прийде бригада путіна-коломойського-95 квартала? Буде визнання своїх помилок і брехні? Ні, ви знову в опозиції, дуже патріотичні і в білих пальтах.

4. А зараз ви придумали ще одну ієзуїтьську тезу. Ну, не ви придумали. Для вас придумали там, де ці тези генерують. Мовляв це ж Порошенко винний, що до влади прийшла команда нездарних коміків. Тому що все робив не так. Неправильно. Розчарував, мовляв, народ. Ні, хлопчики. Це ВИ годували народ брехнею та зрадою. Це ви затуманювали народу мізки. Це ви руйнували «не таку» державницьку владу, знаючи що альтернативи немає. Це саме ВИ, а не Порошенко, винні в одурманені народу 95-м кварталом.

5. Зараз ви гарно критикуєте владу узеленських. Не забуваючи при цьому ОБОВ’ЯЗКОВО накинути брехливого лайна та звичних наклепів на патріотів-державників. Критикуєте правильно, країна справді на межі. Наївні люди з короткою пам’ятью читають і поширюють ваші дописи. От тільки ви НЕ ПРОПОНУЄТЕ ніякої державницької альтернативи. Чи ми маємо вважати справжньою державницькою альтернативою наших «націоналістов» з більшовицькою ідеологією? УКРОП коломойського? Заїжджих гастролерів-реформаторів? Вєчно молодую газову принцесу? Гебешних Смєшка та Гриценка? Чи може крєпкіх хозяйствєнніков з ОПЗЖ? Який шлях ви, в білих пальтах, нам пропонуєте?

А ніякий. Ваше завдання – відвернути брехнею та наклепами народ від єдиної існуючої в Україні державницької політичної сили. Яка має чітку ідеологію, розуміння процесів, досвід, уміння, реальні зроблені справи. От заради цього ви й стараєтесь.

Вам і вашим спонсорам потрібно щоб:

- українці остаточно розчарувалися у власній державі;

- щоб українці були повністю дезорієнтовані і, розчарувавшись в підсунутих їм кремлем та союзними йому олігархами владі, НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ПОВЕРНУЛИСЯ до справжніх державників;

- для того, щоб економічний та політичний колапс (у створенні якого ви, саме ви приймали активну участь) вилився в стихійний, некерований, хаотичний бунт. У внутрішню бійню, яку будуть направляти Бєлєцкіє, Яроші, Сініцини, Бутусови та Іванови.

Тому ви для мене ніякі не націоналісти, не журналісти і не експерти. І з критикою влади узеленських мають право виступати ті лідери думки, справжні представники української еліти, які ДО обрання 95-кварталу попереджали про страшну небезпеку такого вибору. Які, критикуючи, пропонують реальну державницьку альтернативу, справжній, реалістичний шлях виходу України з глухого кута, в який ви його завели.

Костюк Олександр