Лікування раку простати в Ізраїлі

Рак простати (передміхурової залози) – це злоякісна пухлина, яка зазвичай починає розвиватися у зовнішній оболонці простати і потім поширюються за її межі. Рак простати поширен серед літніх чоловіків – середній вік хворих становить 67 років. Останніми роками онкологи відзначають тенденцію до «омолодження» патології.

Висококваліфіковані фахівці, уважний медичний персонал, цілодобовий догляд за хворим – усі ці складові представлені в онкоцентрі Іхілов, найкращій клініці в Ізраїлі https://oncocenter-ichilov.com/lechenie-raka-prostaty-v-izraile/ з лікування раку простати. Рак простати в Ізраїлі сьогодні можна вилікувати без негативних наслідків для організму. При цьому вартість лікування раку простати в Ізраїлі  – у межах розумного, ціни демократичні, все відкрито та чесно.

Діагностика раку передміхурової залози в клініці Іхілов oncocenter-ichilov.com

Діагностикою захворювань простати займаються урологи. Підозра лікаря на новоутворення у структурі цього органу може виникнути ще за первинної консультації та у процесі ректального пальцевого дослідження. Дрібні пухлини цим методом можуть не визначатися, більші – стають причиною збільшення об'єму і щільності органу, великі злоякісні новоутворення зазвичай значно щільніші за здорові тканини, мають неправильну форму і горбисту поверхню. Якщо виникла підозра на новоутворення робиться тест на ПСА (PSA) (простатичний специфічний антиген): заснований на вимірюванні білка, що виробляється передміхурової залозою і виявляється в крові. У разі раку, інфекції та доброякісної гіперплазії простати (ДГПЗ) рівень ПСА у крові підвищується. Остаточний діагноз не встановлюється після тесту на ПСА, тест лише вказує на ймовірність розвитку раку. Якщо скринінгове дослідження дало підставу підозрювати наявність пухлини, то виконують біопсію передміхурової залози – мікроскопічне дослідження зразка залізистої тканини, взятого у пацієнта. Діагностика раку в онкоцентрі Іхілов - безболісна процедура, що займає не більше 10 хвилин і дає достовірну інформацію про наявність або відсутність в організмі пухлинного процесу.

лечение рака простаты в израиле

Розповсюдження раку визначається деякими методами візуалізації:

  • Остеосцинтиграфія кісток: невелика кількість радіоактивного матеріалу, що вводиться внутрішньовенно в організм, досягає тканин кісток по кровотоку. Апарат вимірює кількість радіоізотопів, накопичених у кістках, і перетворює цей вимір на графічне зображення. На цьому знімку спостерігається поширення раку тканин кісток. Остеосцинтиграфія кісток показує лише, чи метастазував рак простати у кістки - найбільш поширене місце метастазування раку простати.
  • Комп'ютерна томографія (КТ) простати проводиться як додаткове дослідження, коли вже діагностовано рак і потрібно додаткове обстеження. КТ також дає можливість встановити наявність метастазів у регіонарних лімфовузлах та контролювати за ефективність лікування.
  • Магнітно-резонансна томографія (МРТ) використовує потужне магнітне поле, щоб отримати детальні зображення органів. Зображення візуалізуються на моніторі комп'ютера. МРТ не використовує іонізуюче випромінювання (рентгенівське проміння). Зокрема, за допомогою дифузної МРТ досліджуються регіонарні (найближчі) лімфатичні вузли.
  • ПЕТ-КТ – ефективний та сучасний метод діагностики онкологічних захворювань. Метод поєднує можливості позитронно-емісійної (ПЕТ) та комп'ютерної томографій (КТ) та дозволяє з високою часткою впевненості встановити наявність злоякісної пухлини.

Методи лікування передміхурової залози в Ізраїлі

Лікування раку простати в Ізраїлі здійснюється з використанням кількох терапевтичних підходів, а саме:

  • Хірургічне втручання. Операції при раку простати виконуються як для радикального видалення пухлини, так і для паліативного лікування, коли потрібно усунути життєзагрозні ускладнення. Радикальна операція називається простатектомією та виконується пацієнтам з локалізованими та деякими місцевопоширеними формами раку простати з метою повного лікування.
  • Променева терапія (радіотерапія) – один із найсучасніших та найефективніших методів лікування раку простати. Він полягає у знищенні ракових клітин за допомогою іонізуючого випромінювання. Променева терапія в Ізраїлі нерідко стає альтернативою хірургічних операцій при раку.
  • Гормональна терапія – застосовується для пацієнтів з місцево-поширеною пухлиною з високим рівнем ПСА та індексом Гліссона та для пацієнтів з метастатичною формою захворювання. Гормональна терапія дозволяє у багатьох випадках зменшити розміри та контролювати процес поширення патологічного процесу.
  • Хіміотерапія – застосовується для пацієнтів із метастатичною формою раку передміхурової залози, мета якої – зупинити зростання злоякісних клітин.
  • Імунотерапія – новітні препарати, що підтвердили свою ефективність у ході досліджень у провідних науково-дослідних центрах світу, використовуються для спрямованої стимуляції імунної системи людини у боротьбі зі злоякісними клітинами передміхурової залози.

Лікарі клініки Іхілов, які спеціалізуються на терапії злоякісних пухлин передміхурової залози, використовують у своїй щоденній клінічній практиці передові методи, засновані на застосуванні високотехнологічної апаратури та малоінвазивних операцій.