У кожної людини, яка хоче почати нове життя в Україні, повинна бути оформлена посвідка на тимчасове проживання. Завдяки цьому статусу можна на законних обставинах перебувати в цій країні, безперешкодно перетинати кордон, а також відкривається значний перелік інших можливостей.

В цьому випадку, якщо іноземцю потрібно перебувати на території цієї країни понад дозволених 90 днів з 180, то обов'язково потрібно оформляти ПНП, який, легалізує перебування людини в цій державі. Для того, щоб не витрачати свій дорогоцінний час на роботу з документацією і походи по всіляких інстанціях, набагато простіше буде скористатися послугами професійних юристів iMigration для іноземців.

Що потрібно для отримання тимчасової ПНП?

Кожен іноземець, який зважиться провести певний проміжок свого життя на території України, повинен обов'язково оформити посвідку на проживання. Це незамінний документ, який замінює посвідчення особи для іноземного громадянина, включає в себе всю необхідну інформацію про цю людину, а також його фотографію.

Не варто забувати, що для оформлення такої незамінної посвідки на проживання, важливо пройти через кілька бюрократичних етапів. До них слід віднести наступні:

  • збір всієї необхідної документації;
  • написання заяви в міграційну службу;
  • очікування рішення з конкретного питання;
  • отримання офіційного повідомлення від державної установи.

Важливо враховувати ще планування термінів для збирання документації. Вкрай важливо, щоб іноземець мав право перебувати в цій країні ще не менше п'ятнадцяти робочих днів, які даються міграційній комісії на розгляд наявної документації та винесення офіційного рішення.

Які документи потрібні для оформлення тимчасової посвідки на проживання?

Вид на проживання в Україні отримується тільки при наявності певної кількості документів. До них обов'язково варто віднести наступні важливі цінні папери:

  • посвідчення особи;
  • переклад наявної інформації на державну мову;
  • дві кольорові фотографії стандартного розміру;
  • довідка з банку про наявність достатньої кількості коштів на рахунку.

Найголовніше, що необхідно надати окрім основного списку документів - довідка, яка підтверджує підстави на отримання посвідки на проживання. Це може бути свідоцтво про шлюб або дозвіл на працевлаштування. До списку подібних документів також можна віднести залікову книжку студента або свідоцтво про народження для підтвердження родинних зв'язків.

При будь-якому із запропонованих варіантів просто не можна обійтися без оформлення медичного полісу. Це є тільки частиною всього, що потрібно обов'язково зробити для отримання такого статусу.

Послуги професіоналів з оформлення тимчасової ПНП

Як вже стало очевидним, для продоваження посвідки на проживання потрібно обов'язково враховувати величезну кількість чинників і інформації. При цьому, якщо буде допущена певна помилка в документації або в термінах подачі заяви, то міграційна служба може відмовити в наданні подібної послуги.

Тому зовсім не дивно, що набагато краще доручити справу професіоналам. Юристи з величезним досвідом роботи здатні допомогти кожній людині, яка звернутися до них за допомогою. Фахівці здатні швидко підготувати всі необхідні документи, щоб негайно подати їх на розгляд в міграційну службу.

Достатньо лишень зв'язатися з професійним юристом по телефону, який обов'язково проконсультує по кожному питанню, що стосується оформлення необхідних документів. На нашому сайті можна дізнатися всю необхідну інформацію стосовно отримання такого важливого документа, як посвідка на тимчасове проживання в Україні, та взагалі все, що стосується даної послуги.