Яке чоловіче взуття вибрати для повсякденного використання

Яке чоловіче взуття вибрати для повсякденного використання? Зимові дні все більше нагадують легкі осінні похолодання, а весна може прийти після того, як розтане перший легкий сніг? Здається, що погода в нашій країні все більше ігнорує метеорологічні дані і працює у власному, непередбачуваному ритмі. Тож яке взуття чоловіче вибрати для повсякденного використання, яке підійде в багатьох ситуаціях?

Вибирайте шкіряне взуття

Інвестиція в гарне шкіряне взуття — це найкраще, що ви можете зробити для себе. Натуральна шкіра — дихаючий матеріал. Його структура має природні пори, які пропускають повітря, таким чином ідеально регулюючи температуру. Тож він добре працюватиме в теплі дні, зберігаючи ваші ноги сухими, а також у холодні дні. Крім того, шкіряне взуття зручне завдяки здатності природно облягати ногу. Воно також дуже міцне, і при правильному догляді прослужить багато років.

Шкіряні чоботи

Шкіряні чоботи — це вид взуття, яке можна носити практично з початку осені і до весни. Варто вибирати ті з довшим верхом, оскільки вони захистять щиколотки від холодного вітру та дощу. Шкіра забезпечує високу водостійкість, і ми можемо бути впевнені, що в дощовий день прийдемо на роботу з сухими ногами.

Шкіряні черевики в поєднанні з теплою вовняною устілкою також стануть кращим супутником зимових морозів.

Повсякденне взуття

Повсякденне взуття — це ідеальний компроміс між зручністю спортивного взуття та елегантністю офіційного чоловічого взуття. Виготовлені з м'якої шкіри, найчастіше нубуку, вони дуже зручні у використанні. Тип «кежуал», тобто «повсякденний», «неофіційний», — хороший вибір для чоловіків, які цінують міську елегантність у більш розслабленому варіанті. Ідеально підходять для повсякденного використання, для роботи, для зустрічі з друзями і для побачення.

Універсальне взуття

Чоловічі черевики можуть бути слипонами або на шнурівці, а головне — шкіряними і дихаючими. У ранзі чоловічого взуття вони завжди вище спортивного, тому ідеально підійде для міських стилів і доречне на багатьох місцях, де немає елегантного дрес-коду. Замість чорного — коричневий або темно-синій. Чоловіки все частіше і сміливіше обирають взуття іншого кольору, а не чорного, який вже багато років користується репутацією «універсального кольору». Взуття коричневих або темно-синіх відтінків ідеально підходить для багатьох повсякденних стилів.

Так само як і чорний, вони поєднуються практично з усією колірною палітрою, а часто можуть навіть «досконалити стиль» — збагатити і оживити його. Варто наважитися придбати коричневі або темно-сині туфлі, в яких ви неодмінно будете виглядати добре кожен день.