Елегантні блузки та сорочки невід'ємна частина базового жіночого гардеробу

Деякі речі обов'язково мають бути у гардеробі кожної жінки. Вони є основою багатьох образів і без них просто не обійтися. Елегантні блузи і сорочки, безумовно, відносяться до одягу, який варто мати у власному гардеробі. З їх допомогою ви зможете створювати чудові комплекти як для офісу, так і для стильної вечірки або вишуканої вечері. Магазин жіночого одягу ALMIDO https://almido.com.ua/zhenskaya-odezhda/bluzki-rubashki/ представляє великий асортимент моделей блуз і сорочек, які варто додати до свого гардеробу.

Білі блузи і сорочки – класика та стиль

У жіночому гардеробі обов'язково мають бути елегантні білі блузи і сорочки. Це універсальне вбрання, як маленька чорна сукня. Вони чудово виглядають як у комплекті з джинсами, так і з елегантною спідницею або брюками. Модель білої блузи у романтичному вінтажному стилі, який проявляється у вигляді вільного крою і злегка пишних рукавів з воланами - є чудовим поєднанням жіночності та елегантності. За допомогою білої блузи чи сорочки ви створите багато вдалих комплектів для різних випадків. Біла блуза підкуповує своєю універсальністю, строгістю та деякою ошатністю. Ця річ чудово вписується в будь-який образ і робить її володарку жіночною та елегантною.

Класичні жіночи рубашки характеризуються простим кроєм. Лінія плеча – пряма, рукав – довгий. Є манжети під гудзики. Комір щільно прилягає до шиї і застібається на гудзик. В останні роки ця річ стала справжнісінькою класикою, яка залишається стильною і сучасною незалежно від того, які тенденції панують на подіумах. Дизайнери часто використовують жіночі рубашки у своїх показах. А велика кількість варіантів образів з ними роблять сорочки і рубашки базовим елементом гардеробу.

Простота, мінімалізм та універсальність в одній блузі

Дуже потрібний елемент гардеробу – це класична блуза чорного кольору з рукавами на резинці або на гудзиках, довгими чи короткими або з невеликим напуском на плечі, вільного крою, приталені, полуприталені - всі ці єлементи крою роблять її ідеальною як для роботи, так і для офіційних прийомів або бенкетів. Все, що вам потрібно зробити, це одягти ошатну, стильну спідницю і отримати фантастичний вечірній образ, повний стилю та класу. Проста блузка чудово працює в парі з жакетом чи піджаком. Відмінно виглядає в компанії укорочених штанів, спідниці-олівець або спідниці-трапеції. Поєднуючи таку блузку з білою спідницею-сонце ви створите цікавий жіночний образ. Класична блузка з довгим рукавом – строгість ліній та елегантність обрисів фігури. Довгий рукав завжди закінчується манжетом на гудзиках чи кнопках. Головною характеристикою класичної моделі виробу є закриті плечі.

Романтична чарівність легкої блузи

Шовкові, напівпрозорі з крепшифона, прозорі з шифону блузи – ці ніжні жіночі блузи і сорочки просто чарівні. Ніжна тканина, що злегка мерехтить, і романтичний крій, змусить вас відчути себе принцесою з казки. Надзвичайно жіночний крій блузки фантастично підкреслює фігуру, а ефірна тканина м'яко обтікає її. Спокусливий шарм надають блузці рукава з мереживом на плечах. Ця стримана та делікатна прикраса робить вбрання добре підходящим для елегантних випадків.

Елегантна блуза в горошок

Вбрання в горошок характеризуються незвичайним шармом. Вони прикрасять і додадуть чарівності кожній жінці. Цей класичний візерунок поза часом. Фасон блузи з принтом у вигляді білого горошку на чорному тлі, тонка і невагома тканина, з якої була пошита блузка, забезпечить вам комфорт. Така модель відноситься до вінтажного стилю і, напевно, сподобається любителькам стилю пін-ап.

Елегантні блузи і сорочки мають бути в гардеробі кожної жінки, яка цінує стиль. Добре скроєна і красиво пошита блуза чи сорочка – прикраса будь-якого образу. За їх допомоги ви створите безліч вдалих комплектів для важливих випадків. Надихайтеся нашими пропозиціями та вибирайте модні блузи і сорочки, які підкреслять вашу природну красу та унікальний стиль.