iPhone 14 Pro — перегляд моделі смартфону від Apple

Apple iPhone 14 Pro — пристрій від каліфорнійського гіганта, який, напевно, зацікавить кожного шанувальника передових технологій. Відтепер уся взаємодія зі смартфоном буде ще плавнішою та інтуїтивно зрозумілішою, а придбати модель ви зможете на сайті beon.com.ua!

Прем'єра iPhone 14 Pro викликала неабиякий ажіотаж на ринку смартфонів, і недарма. Ця модель, серед іншого, оснащена: важлива функція безпеки - iPhone виявляє серйозні ДТП і телефонує за номером 112 або контакту, який ви додали до номерів екстрених служб. Плюс ультрасучасний чіп A16 Bionic, який живить Dynamic Island, дисплей без затемнення та потужніша обчислювальна фотографія, ніж у попередній серії.

Любителям оригінального дизайну сподобаються кольори iPhone 14 Pro: космічний чорний, сріблястий, золотий і насичений фіолетовий. Крім того, спереду є шар Ceramic Shield, який підвищує стійкість до механічних пошкоджень, таких як поломки або подряпини, а також структура з хірургічної нержавіючої сталі та текстурованого матового скла на тильній стороні.

Чим ще вас здивує модель Pro?

Apple знову впоралася з цим викликом, завдяки чому каліфорнійський гігант надає користувачам моделі в декількох варіантах не тільки за кольором, але і з різним об’ємом пам’яті.

Технічні дані

Дисплей iPhone 14 Pro з діагоналлю 6,1 дюйма, його розміри: висота 147,5 мм, ширина 71,5 мм і товщина 7,85 мм. Пристрій важить 206 г. iPhone 14 Pro завдяки ємній батареї забезпечує до 23 годин відтворення відео або до 75 годин відтворення аудіо без необхідності зарядки! А в разі надзвичайної ситуації iPhone 14 Pro також дозволяє швидко заряджати: до 50% заряду акумулятора за 30 хвилин при потужності джерела живлення 20 Вт або вище.

Дисплей

Користувач отримує дисплей з технологією ProMotion з адаптивною частотою оновлення до 120 Гц, а також технологією HDR, True Tone і широкою колірною гамою (P3). Все це змушує відображене зображення радувати глибиною кольору і реалістичністю.

Дисплей iPhone 14 Pro оснащений додатковим олеофобним покриттям, стійким до відбитків пальців. Тому екран вашого iPhone завжди буде виглядати естетично, навіть при інтенсивному використанні.

Камера

Версія Pro — це справжня насолода для всіх любителів фотографій вище середнього. Ефект професійної камери на iPhone 14 Pro від Apple досягається завдяки основній матриці з такими параметрами: 48 МП: 24 мм, діафрагма ƒ/1.78, система OIS другого покоління з автоматичною стабілізацією матриці, 7-елементний об'єктив, 100% пікселів фокусування. Друга ультраширока камера: 12 Мп: 13 мм, діафрагма ƒ/2.2 і поле зору 120, 6-елементний об’єктив, 100% Focus Pixels. Система камер Pro доповнюється телеоб’єктивом на 12 МП.

Додатково доступні режими: ніч, панорама, макро і портрет. Також є розширене зменшення ефекту червоних очей, автоматична стабілізація зображення та режим серійної зйомки. Завдяки цьому ви ще точніше та ефективніше зафіксуєте швидкоплинні моменти, які варто запам’ятати!