У яку настільну гру пограти у великій компанії

У яку настільну гру пограти у великій компанії. Таким питанням часто задаються любителі настілок, коли збирається багато людей від 5 до 12 осіб. І це справді проблема! Справа в тім, що ігор розрахованих на великі компанії не так вже й багато. У цій статті ми розглянемо лише деякі популярні та цікаві настільні ігри для великої компанії, з інтернет-магазина https://gameland.com.ua/dlya-kompanii/, які допоможуть вам вирішити проблему, чим зайняти велику кількість людей та весело провести час.

"Криміналіст: Вбивство в Гонконгу" / "Deception: Murder in Hong Kong"

Гра на асоціації, в якій у ролі слідчого вам належить розкрити злочин та знайти вбивцю. У цю гру можна зіграти від 4 до 12 людей. У світовому рейтингу посідає 713 місце.

"Саботер" "Гноми-шкідники" / "Saboteur"

Досить стара настільна гра 2004 року. Мабуть, одна з найвеселіших і захоплюючих ігор. Після завершення чергової партії у цю гру хочеться грати знову та знову. Не дарма вже багато років вона продовжує радувати нас своєю простотою і доступністю. Зіграй роль гнома або саботера, знайди золото або перешкодь це зробити комусь, будуй тунелі, підривай, обманюй і просто весело проводь час. Гра розрахована на компанію від 3 до 10 осіб. Посідає 77 місце у світовому рейтингу.

"Бенг!" + «Бенг! Чудова вісімка» / «Bang!»

Ще один ветеран настільних ігор 2002 року у жанрі вестерн, розрахована на компанію від 4 до 8 гравців. Але щоб грати увосьмох, то вам необхідне доповнення «Бенг! Чудова вісімка». Ви повинні зіграти роль шерифа, його помічника, бандита або ренегата. І в перестрілці між іншими гравцями досягти своєї мети, кожна роль має свою мету. Але найцікавіше те, що завчасно відома роль лише одного шерифа. Інші гравці грають взакриту, через що часом виходять забавні, а часом і фатальні ситуації. Входить до топ-100 ігор, займаючи 68 місце.

«Опір» / «Resistance»

Цю гру порівнюють з мафією і в деяких відносинах вважають її навіть кращою. Психологічна гра, де дві команди революціонерів та шпигунів ведуть боротьбу між собою. Хто ж переможе у цій непростій грі? Гра розрахована на компанію від 5 до 10 людей. У світовому рейтингу гра входить до топ-50 та посідає 35 місце.

«Кодові імена» / «Codenames»

Командна настільна гра на асоціації, в яку можна грати від 2 до 12 осіб. Входить до топ-10 у світовому рейтингу настільних ігор, займаючи 10 позицію. Однозначно варто спробувати любителям ігор на асоціації. Настільні ігри для великої компанії однозначно вважаються однією з найпопулярніших категорій настільних ігор, оскільки досить часто на різноманітних зустрічах збирається багато людей, і чим це не привід провести таку зустріч на гарній настільній грою.