Швидкі мікрокредити в Одесі лише з паспортом

Термінова потреба в грошах може виникнути в кожної людини, наприклад, коли їй не вистачає певної суми на велику покупку, весілля, закордонну поїздку, лікування, ремонт чи будь-які інші речі. У таких ситуаціях багато людей беруть у борг у родичів, друзів або в банку. Але близькі не завжди можуть виручити грошима, а банківські процедури кредитування надто складні та розтягнуті в часі. Інколи самого розгляду заявки доводиться чекати кілька робочих днів. 

Якщо ж кошти потрібні терміново та на короткий період, варто скористатися зручною та простою послугою мікрокредитування. На сайті за посиланням https://microcredits.com.ua/mikrokredity-v-odesse зібрані перевірені МФО (мікрофінансові організації).

Чому мікрокредити надаються так швидко

Вся процедура видачі мікропозик відбувається онлайн, тобто клієнту не треба їхати до офісу МФО в Одесі, особисто спілкуватися із кредитним інспектором та підписувати цілу купу паперів. Також немає необхідності шукати поручителів та збирати довідки, щоб підтвердити платоспроможність, адже мікрокредитування здійснюється за спрощеною процедурою. 

Заповнення заявки займає мінімум часу, бо в ній треба вказати лише основну інформацію: паспортні дані, ІПН, реквізити картки, контактний телефон. Далі перевірка здійснюється неупередженою автоматичною системою. Зазвичай вона триває не довше 15 хв. При позитивній відповіді гроші переказуються на картку клієнта майже моментально (затримки можуть бути лише зі сторони банку).

Що потрібно для отримання мікрокредиту в Одесі

Запити на оформлення мікропозики приймаються тільки від повнолітніх осіб, що мають українське громадянство. У заявці необхідно вказати паспортні дані, ІПН, реквізити картки будь-якого українського банку та номер телефону. МФО не запитують довідку про доходи, а деякі навіть не перевіряють кредитну історію, що ще більше прискорює надання фінансової підтримки.

Алгоритм оформлення мікрокредиту:

  • вибрати кредитора за допомогою сервісу «Мікрокредити» (рекомендується відправляти запити відразу декільком компаніям, щоб точно отримати гроші та вибрати найбільш вигідну пропозицію);
  • внести особисті дані, які запитує мікрофінансова організація;
  • дочекатись підтвердження та переказу коштів на картку.

За умови своєчасного чи дострокового погашення кредиту ваш кредитний рейтинг в МФО автоматично підвищується. При повторному зверненні можна буде сподіватися вже на більш вигідні пропозиції щодо суми позики та терміну її повернення. Також у випадку форс-мажора компанія дозволить продовжити строк виплати кредиту без штрафних санкцій.