Біодобавки американського виробництва

Біодобавки та вітаміни є гарним засобом покращення якості свого здоров'я. Велика кількість лікарів та медиків віддають перевагу зарубіжним препаратам, у тому числі і БАДам, які протягом тривалого часу показали відмінний результат при їх застосуванні для здійснення балансу вітамінів та мінералів.

Зокрема американські добавки, які виробляються за найвищими стандартами якості, що володіють незамінними речовинами для людського організму, вже користуються попитом серед споживачів з усього світу.

Різні Біодобавки магазину 100500 добавок https://100500dobavok.com.ua/ua/

На сайті 100500 добавок представлений великий каталог на американські БАДи за зручною ціною, які можна приймати по 1-2 рази на день вранці та/або ввечері безпосередньо під час їди. Кожна добавка може бути представлена у вигляді невеликих капсул, рідин або таблеток. Розберемо найдієвіші, що підходять індивідуально для кожного та недорогі за ціною препаратів:

  • Дііндолілметан - з'єднання, що представляє собою індол-3-карбінол, який міститься в овочах з сімейства хрестоцвітих, таких як броколі, брюссельська, білокачанна та листова капуста. Препарат підвищує метаболізм організму та зміцнює імунну систему. Найчастіше використовується для людей з ознаками домінування естрогену. Його можна придбати на сайті вартістю 1700 гривень.
  • Сульфарофан Екстра - дана біодобавка містить велику кількість запатентованого інгридієнта, що є в капустяних рослинах і допомагає нейтралізувати хімічні токсини та активує природні ферменти організму для детоксикації та має антиоксидантні властивості, захищаючи клітини від шкідливого пошкодження радикалами. Ціна БАДу близько 1500 гривень.
  • Олія для шкіри з прогестероном – натуральний засіб без ароматизаторів та консервантів. Використовується проти алергічних реакцій на шкірі у вигляді сверблячки та висипу. До його складу входить кокосова олія, що допомагає активізувати процес. Застосовувати препарат варто один або два рази на день, має подвійну силу, порівняно з більшістю прогестеринових кремів. Кожна пляшка містить по 40 піпеток, а кожна піпетка на 2 дюйми містить 20 мг прогестерону. Може також мати побічні ефекти. Ціна такого препарату складає приблизно тисячу гривень на одну пляшку.