ІФ Hookah Smoke IF – все про кальяни в Івано-Франківську

На будь-якому святі хочеться повністю розслабитися, поспілкуватися за келихом вина у компанії своїх друзів та отримати масу задоволення від свята. А уявіть собі – під це додати м'який кальян з пишним дуже густим димом і неймовірно соковитим смаком улюблених фруктів. Як вам композиція? Кожен таке захоче. Але часом ні в кого не буває такої кількості кальянів на всю компанію, або їх і взагалі немає.

До того ж нікому не хочеться стояти його збирати, бруднити руки і довго розігрівати вугілля – адже ви зібралися провести час зі своєю компанією та відсвяткувати як слід своє свято. Саме в такі моменти вам просто потрібний наш кальянний кейтеринг!

Ми команда ІФ Hookah Smoke IF протягом 3-х років займаємося кальяним кейтерингом, виїздами з кальянами на корпоративи, весілля, дні народження і різного роду події та свята, а також надаємо послуги оренди та доставки кальянів в Івано-Франківську.

Кальян на захід – це зручно

Команда ІФ Hookah Smoke IF в Івано-Франківську https://hookah-smoke.if.ua/ привезе кальяни на захід, підбере для вас найунікальніші смакові поєднання, підготує 3 або 5 кальянів (залежно від кількості гостей та обраного тарифу) і протягом обумовленого часу пригощатиме гостей карколомними та неймовірно соковитими кальянами. Вам не доведеться бігати та міняти чашу, вугілля та розкурювати – наша команда все зробить за вас і для вас. Оскільки ми професіонали своєї справи, ми навчимо і підберемо правильні смакові поєднання. Вам залишиться лише відірватися на повну котушку або провести незабутній вечір у колі близьких та друзів. Ви готові?

Кальянний кейтеринг – це вигідно

Кальянний кейтеринг – це дуже популярна та недорога послуга. А з нашими кальянами ви отримаєте незабутню гаму емоцій за доступними цінами. Ми використовуємо лише якісний брендовий, дорогий тютюн. А наші кальяни виготовлені з якісного дорогого матеріалу індивідуально – ви не знайдете таких більше ніде. Потіште себе по-справжньому якісним продуктом від професіоналів своєї справи за низькими цінами. А для постійних клієнтів та додатково до інших послуг ми надаємо знижки.

Якщо ви хочете провести крутий захід, де кожен гість зможе насолодитися чудовим святом та розслабитися на повну – обов'язково скористайтесь нашими послугами кальянного кейтерингу. Виїзний кальянний кейтеринг ІФ Hookah Smoke IF в Івано-Франківську можна замовити на будь-який формат заходу та будь-яку кількість гостей. Ми все привеземо на приватний захід додому, в офіс, на природу та інше місце.

Кожен кальян ми готуємо з величезною любов'ю, професійно і від щирого серця. Ми розуміємо смакові поєднання, знаємося на поєднаннях і з великим задоволенням підберемо для вас щось дуже незвичайне і неймовірно смачне!

Цікаві факти про кальян

Найбільший у світі кальян заввишки 5 метрів та більше 1 метра в обхваті знаходиться у Лос-Анджелесі (Каліфорнія) у барі Hollywood Hookah Lounge. Одні з найдорожчих та найексклюзивніших кальянів виробляє шведська компанія Desvall. Для виготовлення використовуються такі матеріали, як кераміка, дорогоцінні метали, кристали Swarovski.