Шахрай обдурив жительку Чернігова на велику суму

Новини Ніжин повідомляти: 22 травня в поліцію було подано заяву від мешканки Чернікова, в якому говорилося про протиправні шахрайські дії з боку незнайомого молодика.

Жінці (44 роки) зателефонували по мобільному телефону. Представившись представником банку, чоловік сказав, що банківський аккаунт заблокований. Під впливом емоцій, потерпіла негайно розкрила всі дані рахунку (код, номер карти, зміст смс).

Через деякий час потерпіла виявила, що з рахунку зникли 6 тис.гривень. Було негайно оформлено заяву в поліцію. Злочин кваліфікується СТ.190 КК України (дрібне шахрайство).

Постійно працівника банку говорять про те, що не можна нікому повідомляти свої банківські реквізити.

Проте, подібні злочини відбуваються з систематичною регулярністю. Розмова необхідно закінчувати, як тільки задається питання про пін-коді або вміст СМС повідомлення. Жоден банківський працівник не має права ставити подібні питання. Пам'ятати про цей факт слід завжди.

Конкурс краси в Ніжинському університеті

Афіша Ніжин 17 травня - відбувся заключний конкурс" Нескорена Краса " (міс НДУ-2023).

За почесний титул претендувало сім дівчат. Прохід дефіле перед публікою, також робилися невеликі творчі замальовки. Виконувалися вокальні та поетичні виступи. Панянки виявилися не тільки справжніми красунями, але обдарованими талановитими особистостями.

Захід вийшов дуже видовищним, шоу виглядало неабияким, глядачі залишилися дуже задоволені. Переможницею стала учасниця під номером " 4 " Вікторія Лиман. Корона була прийнята з рук міс НДУ Анастасія Кресь-переможниці 2021 року.

  • Міс Артистичність - №1 Вітенко Анастасія;
  • Міс Талант - № 2 Терещенко Ярослава;
  • Міс Романтичність - № 4 Вікторія Лиман;

Всі дівчата виглядали чудово, відірвати погляд від сцени було практично неможливо. Захід став можливим завдяки організації ректора Ніжинського державного університету, доцента Олександра Григоровича Самойленка. Велику допомогу надав також муніципалітет, Керівник Ніжинської міської ради Олександр Михайлович Кодоле.

Велика подяка також висловлюється спонсорам свята, які незмінно підтримують форум протягом багатьох років. Особливо важкий було на цей раз представникам журі, їм довелося вибирати саму кращу з бездоганних красунь. Захід пройшов на найвищому рівні, велике спасибі.