Після ознайомлення з цим матеріалом (http://censor.net.ua/n301621), з яким я радше згоден, хочу звернутись до пана Президента України.

Пане Президент!

ЄС та США – це гарно, але до певної міри. Для них ми – це гра. Вони гарно себе почувають і з Путіним і чхати їм на Україну. Всі давно куплені Путіним (Оланд, Меркель, Ромпей…). Якщо вони щось дадуть – добре. Якщо нічого не дадуть – самі будемо воювати. Краще не тішити себе ілюзіями – це занадто дорого коштуватиме нам! Можна перемогти Армію, але не народ.

Ми – Ваша опора, а Ви – наша надія. Не розривайте цей зв'язок!

Ми (українці) – Ваша опора! Не ЄС чи США, а МИ.

Не варто озиратись на них, а варто озиратись на нас.

Європа "схаває" ВСЕ, що Ви зробите! Переможців не судять. Спирайтесь на нас. Посадіть за грати негідників нарешті. Коли бандити сидітимуть у тюрмі? Не станьте Ющенко№2! Лише за це ви матимете незрівнянно велику підтримку.

Чому не сидять за гратами Добкін, Єфремов, Ахмєтов та інші? Якщо не за гратами, то хоча б чому ми їх не пресуємо відкриттям карних справ?

Чому родичі зрадників та казнокрадів досі обіймають державні посади (в.о. мера Слав'янська, зам.прокурора "однієї" області та інші)?

Одна мудра людина сказала: "Посади за грати трьох своїх друзів – вони знатимуть за що, ти знатимеш за що і люди тобі повірять!". Дещо в цьому є…

Українці здатні на більше, але не треба виснажувати нас марними діями. Сконцентруйте себе і нас в єдиний кулак!

Ми готові піти під кулі, але… ми повинні бачити за що, ми повинні бачити результат