Сьогодні визначний день для майбутнього всього Європейського континента. Голови 28 краін членів Євросоюзу сьогодні зібрались для того щоб визначитись – з ким Європа?

Або Європа підримає боротьбу Украіни з полчищами терористів надсилаємих Путіним до колись мирноі краіни, або залишить нас напризволяще, піддавшись підкупу та тиску з боку Газпрому.

Це не є питання допомоги лише Украіні. Це є питання цивілізаційного вибору Європи. Або вона покаже, що готова боротися за так звані Європейскі цінності – мир, безпеку, права людини не тільки для себе, але і для Украіни, Молдови, Беларусі, Грузіі, Арменіі, Азейбарджану та самоі Росіі, або питання грошей та дешевоі нафти та газу для неі зараз важливіші.

Як буде – покаже час. Ждати залишилося не довго. В 1931 році патріот Украіни поет Олександр Олесь написав вірш "Європа мовчала". Його не можна читати зараз через 83 роки потому, не проводячи аналогіі с сьогоденням.

Прочитайте цей вірш, але не піддавайтеся відчаю! Ми украінці сильна нація і переможемо любого ворога, якщо повстанемо разом проти не правди та зла, як ми це зробили разом на Майдані.

Слава Украіні!

Олександр Олесь. Європа мовчала