Продажні актори-дешевки з України знімались у фільмі Волинь польського режисера

Не можу не погодитись, на жаль, з автором цього посту у Фейсбуці (див.нижче). На привеликий жаль, показувати українців банально вбивцями зголосились десятки акторів з України. Так, чекаємо на титри, аби впізнати своїх ДНР-івців з Волині чи Галичини. Так, можна заробити по 200 євро на день і загубити своє ім'я.

Режисер зняв фільм, аби заробити грошенят і наші актори йому в цьому допомогли. А ви, українці, не ображайтесь. Ми тут на вас заробимо грошей, напхаємо повні кішені та й годі.

Якщо вже й знімати фільм про трагедію на Волині, то варто долучати обидві сторони, показати у фільмі причини, мотиви обох (або навіть трьох чи більше) сторін, висвітлити наслідки та зробити висновки для глядачів; розказати чому і чого слід уникати нам сьогодні. Поляки ж навпаки акцентували увагу саме на тому, чого слід уникати. І наші ж актори йому (режисеру) допомогли в цьому.

Тут рецензія від адекватного Поляка – пана Адама Бацлера. Він пише, що девізом фільму можна вважати слова головного героя: "Українці гірше ніж тварини, останні хоча б не катують своїх жертв." Це покажуть по всім телеканалам Польщі. На жаль, ми ще не навчились себе поважати, тому то до нас таке відношення з усіх боків. Навіть від, наче, друзів поляків.

Ми вже дожились до того, що поляки каратимуть ґратами будь-кого, хто заперечить участь українців в Голокості, а от заперечувати участь представників інших націй (тих же поляків) в Голокості ніби нормально. Ну що ж, спостерігаємо до чого дійдуть поляки. Росіяни вже дійшли.


Джерело:

За шмат гнилої ковбаси, у вас хоч матір попроси, то оддасте…

Сьогодні у Польщі презентують фільм "Волинь". Режисер «Волині» Войцех Смажовський зауважив, що фільм «не є підручником з історії». Мовляв, українцям не варто ображатися на те, як їх показали в стрічці.

У фільмі українців зіграли українці – 30 акторів. Хоча в титрах засвічена лише одна "українська зірка" – львівський актор Василь Василик, – у масовці ж знімались десятки акторів тернопільського і львівського драматичних театрів.

Говорив з актрисою-українкою, яка, прочитавши сценарій, відмовилась від зйомок. Дівчина каже, що колеги-актори дуже розгнівались на її заклик бойкотувати польський шовіністичний агітпрор: "Ти наш хліб забираєш". "За 1 день зйомок мені обіцяли платити по 200 євро", – розповідає акторка.

І ми ще плюємось на мєнтів, які масово пішли служити до Гіркіна?

Чекаємо на повні титри, аби побачити імена всіх акторів-українців. Країна повинна знати своїх ДНРівців, навіть якщо вони живуть у Львові і Тернополі.