Брехня російських ЗМІ про крадіжки родиною Петра Порошенка з гуманітарних фондів

Кремлівські фейки – наше всьо… Цими вихідними мережу хитав новий кремлівський фейк – Родина Порошенка краде гроші з благодійних фондів, які б мали піти на дітей-інвалідів. Автором цього «шедевру» стало видання «Luxembourg Herald». Капєц, а чому не Voronezh Times чи Samara Tribute?

Перепостери цього фейку називають Luxembourg Herald – авторитетним виданням. Це, курва, дніщще! Авторитетне видання було зареєстровано в 2016 році гонконгським реєстратором, але на самому сайті натикали новини за 2013-1015 роки, щоб бєз палєва. Типу крутий сайтіщще! Авторитетний!

Прогнозовано, що цю інформаційну хвилю підхопили кремляді всіх майстєй на своїх інформаційних помийках. Але були і в нас унікуми, які активно поширювали цей фейк. Зокрема сайт «Волинські новини», який належить правій руці Коломойського – Ігореві Палиці, голові Волинської облради.

Цікаво, що цей сайт не тільки зробив посилання на «авторитетне видання», але й проц итував «українського політика та екс-міністра Андрія Портнова»… Чіво, бл@ть? «Українського політика»?

Коли я писав цей пост, «Волинські новини» вже знесли цю новину. Але ж скріншоти не горять :)

Без паніки, Хунта! Не піддаємося на провокації. Аналізуємо! Робимо висновки!

Все буде України!

джерело

Кремлівські фейки Кремлівські фейки Кремлівські фейки Кремлівські фейки