Де і як знайти юридичну адресу у Києві

Коли реєструється фірма, в її установчих документах в обов'язковому порядку позначається юридична адреса. Ця адреса фігурує в установчих документах, звітності, по ній надходить вхідна кореспонденція. Нарешті, по ній здійснюються перевірки від контролюючих органів. У той же час, не кожна фірма має потребу мати свій офіс. Тому має сенс розглянути такий варіант.

Тимчасове користування

Існує така послуга, як оренда юр адреси. Її переваги полягає в наступному:

  • повний контроль за надходженням кореспонденції, її доставка одержувачу;
  • надання приміщення для проведення переговорів, ділових зустрічей, співбесід;
  • комплексна юридична підтримка;

Поширена практика, коли за однією адресою реєструються десятки компаній, що відразу ж викликає підозри у податковій інспекції, правоохоронних органів. Тому перед оформленням документів на оренду координати проходять ретельну перевірку. До слова, реальні фото офісів можна подивитися на сайті.

Плата за юридичну адресу в Києві залежить від розташування об'єкта. Можна оформити угоду на рік або ж на якийсь певний день (наприклад, для проведення зустрічі). У цьому випадку бажано узгодити всі деталі заздалегідь.

Інший напрямок діяльності

Якщо ж поки є тільки ідея з відкриття своєї справи, то юристи допоможуть втілити її в життя. Вони здійснюють реєстрацію підприємств різних організаційно-правових форм, фізичних осіб-підприємців під ключ.

Послуга передбачає надання повного пакета консультацій, розробку установчих документів, заповнення інших необхідних форм. Також надається допомога при виготовленні друку, відкриття розрахункового рахунку, постановці на облік в різних інстанціях.

В подальшому може бути організовано комплексний юридичний супровід роботи компанії. Адже важливо, щоб бізнес функціонував легально, не маючи проблем з законом. Тому фахівці готують зразки договорів, внутрішніх документів підприємства (наказів, інструкцій, розпоряджень).

Коли ж прийнято рішення припинити діяльність, фахівці також здатні прийти на допомогу. Вони поетапно проведуть ліквідацію підприємства з дотриманням всіх процедур, включаючи і супровід перевірок. Також оперативно відбувається закриття підприємницької діяльності громадян.

юридична адреса в києві