Войцех Бальчун про раннє комерційне бронювання квитків Укрзалізниці

Войцех Бальчун про раннє комерційне бронювання квитків Укрзалізниці: "Зрушили з місця проблему, що накопичувалася десятиліттями. Кондиціонування та опалення наших потягів. Що викликали цілком справедливі нарікання. Запускаємо інвестиції в колонки зовнішнього електроживлення у пунктах формування й обороту пасажирських поїздів.

Учора це було найважливішим пунктом під час засідання . Протягом двох років встановимо додаткове обладнання на 3000В і 380В. Це дозволить охолоджувати поїзди влітку перед подачею на перони й обігрівати їх взимку. Інвестиція у ключових місцях буде реалізована вже в цьому році.

Будемо змінювати систему бронювання залізничних квитків. Також дискутували цю тему на правлінні. Рухаємось до скасування так званого «комерційного резервування», величезного джерела зловживань і корупції. Коли квиток неможливо купити, а потяги вирушають порожні. Всі ризики комерційний агент має брати на себе. У тому чи іншому вигляді буде резерв для соціально вразливих верств та органів державної влади. Основну частку проїзних документів – у вільний продаж!"

Войцех Бальчун